Meny
  Nya bilar
  Begagnade bilarFöretagsförsäljningErbjudandenService & VerkstadReservdelar & TillbehörFinans & FörsäkringKontakta Oss
  Nya bilar i lagerPrivatleasing onlineVåra elektrifierade modellerModellerBygg din AudiBoka provkörningOffertförfråganByt in din bilPersonal shopper

  Ditt digitala Audibesök

  För att möta efterfrågan från våra kunder och göra det enklare för dig att köpa bil, har vi tagit fram en ny digital tjänst som vi kallar Audi Personal Shopper.

  Tjänsten innebär att du kan få en personlig visning av våra bilar via videosamtal direkt hem till din soffa.

  Fyll i vårt formulär här på sajten om vilken typ av Audi du är intresserad av, samt några preferenser – sedan bokar du in ett videosamtal med en av våra säljare på den anläggning du föredrar.

  Du och säljaren kan sedan i lugn och ro gå igenom dina behov och se vilka modeller som passar just dig. Med lite tur kanske vi till och med kan erbjuda en specifik bil som står redo att hämtas i hallen efter videosamtalet.

  Välkommen till Audi Personal Shopper hos Möller Bil Göteborg!


   

  Personal shopper
  Intresserad av ett digitalt besök? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

  Volkswagen Group Sverige AB samlar in dina personuppgifter för att kunna identifiera dig som kund och vi kommer i många fall behöva uppgifter om din bil för att kunna hantera reklamationer, klagomål och frågor. De ovan beskrivna behandlingarna är en förutsättning för att vi ska kunna tillhandahålla information om den produkt eller tjänst du köpt eller för att avhjälpa fel. Vår skyldighet att avhjälpa fel kan dels framgå av avtal, dels av lag inklusive konsumentskyddslagstiftning. Rättslig grund för behandlingen kan därför vara både fullgörande av avtal som rättslig skyldighet. Volkswagen Group Sverige AB kommer att dela med sig av dina personuppgifter till auktoriserade återförsäljare eller verkstad i de fall klagomålet rör dem. Ovanstående parter kan behöva behandla dina personuppgifter för andra ändamål, men innan sådan behandling sker kommer du att få lämna ditt samtycke eller informeras om vilken annan laglig grund som ger parten rätt att behandla dina personuppgifter. Har du fått ett ärende registrerat av vår kundtjänst, kommer vi att spara dina uppgifter under hela handläggningstiden samt tre månader därefter. Vill du läsa mer om dina rättigheter och hur vi behandlarpersonuppgifter.