Meny
  Nya bilarBegagnade bilarFöretagsförsäljningErbjudandenService & Verkstad
  Reservdelar & TillbehörFinans & FörsäkringKontakta Oss
  Boka verkstadstidAudi ServiceavtalServiceerbjudandenGaranti

  Garantier

  Din Audi är ett precisionsbygge där varje detalj är konstruerad och utvecklad för att långt och friktionsfritt liv. Men skulle det oväntade inträffa omfattas både nya och begagnade Audi-bilar av ett flertal garantier som håller dig och din Audi rullande i alla lägen. Nedan kan du läsa om vilka garantier som gäller för din Audi, vilka garantier som följer med när du köper en ny Audi och vilka garantier som även omfattar äldre Audi-bilar.


  Nybilsgaranti

  När du köper en ny Audi i Sverige gäller alltid följande garantier: 2 års nybilsgaranti, 3 års lackgaranti, 12 års rostskyddsgaranti samt 3 års vagnskadegaranti. Nybilsgarantin gäller enbart bilar köpta i Sverige.


  Förlängd Nybilsgaranti

  När du köper en ny Audi har du som tillval möjlighet att välja Audi förlängd nybilsgaranti, som förlänger tillverkarens nybilsgaranti. Du och din Audi har då ett omfattande skydd i flera år framöver.


  Audi Mobilitetsgaranti

  Med Audi Mobilitetsgaranti får du hjälp på plats dygnet runt om din Audi skulle bli akut okörbar. Efter genomförd Audi Originalservice ingår Audi Audi Mobilitetsgaranti automatiskt till nästa servicetillfälle. Gäller alla Audi-modeller från modellår 1986.Läs mer om villkoren för Audis 


  Audi Vagnskadegaranti

  När du köper en ny svensksåld Audi personbil så kommer den med en så kallad vagnskadegaranti. Vagnskadegarantin är en treårig vagnskadeförsäkring som ingår vid köp av ny bil och tar hand om reparationskostnaderna om din Audi skulle bli skadad.


  Audi Vägassistans

  Vid en genomförd Audi Basservice ingår Audi Vägassistans under ett år för samtliga Audi-modeller av modellår 1986 till 2006. Med Audi Vägassistans får du kostnadsfri hjälp dygnet runt med bärgning eller starthjälp om din Audi skulle råka ut för ett driftstopp.

  Läs mer