Meny
  Nya bilar
  Begagnade bilarFöretagsförsäljningErbjudandenService & VerkstadReservdelar & TillbehörFinans & FörsäkringKontakta Oss
  Nya bilar i lagerPrivatleasing onlineVåra elektrifierade modeller
  ModellerBygg din AudiBoka provkörningOffertförfråganByt in din bilPersonal shopper

  100% elektrifierade bilar

  Moderna, utsläppsfria, tysta – fördelarna med elbilarna från Audi är många. Vi kallar dem för e-tron och här kan du läsa mer om hur långt i framkant de faktiskt ligger.

  Audi e-tron
  Audi e-tron - första steget in i framtiden. Äntligen finns det en elbil som är fullstor SUV med quattro®, kompromisslös komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. Finns både som SUV och Sportback.
  Läs mer
  Audi e-tron GT
  Audi e-tron GT är framtidens Gran Turismo. I mötet mellan passion och teknik har vi skapat en supersportbil som fångar omgivningens uppmärksamhet med sitt unika uttryck – en perfekt kombination av sportighet och elegans.
  Läs mer
  Förändra ditt synsätt, genom att möta en ny framtid.
  Audi Q4 e-tron
  Rymlig och kompakt SUV Plats för vad du behöver, och lite till. Boka din provkörning redan idag hos oss på Möller Bil Göteborg!
  Formad för framtiden!
  Q4 Sportback e-tron
  Imponerande utseende Den sportiga designen hos Audi Q4 Sportback e-tron ger framtidens elektriska mobilitet en fängslande karakteristisk form. Kombinationen av Sportbacks tydliga designmarkörer och puristiska e-tron element bildar ett uttrycksfullt futuristiskt uttryck.

  Laddhybrider

  Audis elektrifieringsoffensiv innehåller flera delar, där givetvis ett smart och flexibelt laddhybridskoncept ingår. En stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass skapar förutsättningar för en flexibel och bra körupplevelse med lägre klimatpåverkan.

  Audi A3 TFSI e
  Audi A3 TFSI e
  Audi A6 TFSI e
  Audi A6 TFSI e
  Audi A7 TFSI e
  Audi A7 TFSI e

  e-tron Charging Service

  Din nyckel till ett av Europas största publika laddningsnätverk med 214 269 laddningspunkter