Nya bilar
   Begagnade bilarFöretagsförsäljningErbjudandenService & VerkstadReservdelar & TillbehörFinans & FörsäkringKontakta Oss
   Nya bilar i lagerPrivatleasing onlineVåra elektrifierade modeller
   ModellerBygg din AudiBoka provkörningOffertförfråganByt in din bilPersonal shopper

   100% elektrifierade bilar

   Moderna, utsläppsfria, tysta – fördelarna med elbilarna från Audi är många. Vi kallar dem för e-tron och här kan du läsa mer om hur långt i framkant de faktiskt ligger.

   Audi e-tron

   Audi e-tron - första steget in i framtiden. Äntligen finns det en elbil som är fullstor SUV med quattro®, kompromisslös komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. Finns både som SUV och Sportback.
   Läs mer

   Audi e-tron GT

   Audi e-tron GT är framtidens Gran Turismo. I mötet mellan passion och teknik har vi skapat en supersportbil som fångar omgivningens uppmärksamhet med sitt unika uttryck – en perfekt kombination av sportighet och elegans.
   Läs mer

   Audi Q4 e-tron

   Audi fortsätter sin elbilsoffensiv med lanseringen av två nya modeller 2021. Audi Q4 e-tron med det extra utrymmet i en klassisk SUV och Q4 Sportback e-tron med den sportigt eleganta coupé-siluetten. Modellerna placerar sig yttermåttsmässigt mellan Audi Q3 och Audi Q5.
   Kontakta oss

   Laddhybrider

   Audis elektrifieringsoffensiv innehåller flera delar, där givetvis ett smart och flexibelt laddhybridskoncept ingår. En stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass skapar förutsättningar för en flexibel och bra körupplevelse med lägre klimatpåverkan.

   e-tron Charging Service

   Din nyckel till ett av Europas största publika laddningsnätverk med 214 269 laddningspunkter