Nya bilarBegagnade bilarFöretagsförsäljning
   ErbjudandenService & VerkstadReservdelar & TillbehörFinans & FörsäkringKontakta Oss
   Audi Business Lease
   FöretagserbjudandenBoka provkörningByt in din bilPersonal shopper

   Audi Business Lease

   Företagsleasing med garanterat restvärde utan kontantinsats.

 Serviceavtal, försäkring och företagskort.

 Allt på en och samma faktura.
   Beställ online

   Business by Audi

   Business by Audi kallar vi våra samlade erbjudanden till dig som kör tjänstebil och är företagskund. Vi hjälper er med ramavtal, bilpolicy och anpassar upplägg, modeller och finansiering efter hur du vill ha det – med leasing och tillvalstjänster som stämmer med just ditt företags behov. Detta kombinerar vi såklart med garantier, serviceavtal och försäkringar så att allt blir så smidigt som möjligt. Med Business by Audi får du en bil i världsklass samt ett enkelt och smart bilinnehav

   Audi Företagsleasing

   Leasingavgiften bokförs som rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Med operationell leasing behöver du dessutom inte tänka på bilens restvärde. Efter avtalstidens slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen hos oss på Möller Bil Göteborg.

    

   Audi Serviceavtal

   Serviceavtal innebär garanterad Audi Originalservice hos en auktoriserad Audiverkstad. Vid varje utförd service förlängs Audi Mobilitetsgaranti. Bilen uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med Audi Originaldelar, dessutom till fast månadspris.

    

   Audi Försäkring

   Upp till 25 % lägre pris när bilen finansieras med Audi Financial Services.

    

   Drivmedelskort

   Vi erbjuder föraren ett Circle K Företagskort för att betala drivmedel för resor inom Sverige, Norge eller Danmark. Kortet gäller för bränsle, påfyllnadsolja (motorolja, växellådsolja och hydraulolja.), trafikprodukter (glykol, kylarvätska, spolarvätska och bränsletillsatser), parkering samt biltvätt. Ett kort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt som du får utan några tillkommande avgifter.

    

   Fast eller rörlig ränta

   Vi erbjuder rörlig ränta på leasingavtal upp till 60 månader och vår rörliga ränta baseras på VWFS basränta. Avläsning och förändring av räntan sker månadsvis, vilket innebär att du direkt får tillgodoräkna dig eventuella räntesänkningar (motsvarande gäller även vid höjning av räntan). Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter leasingavtalet i upp till 60 månader.