Nya bilarBegagnade bilar
   FöretagsförsäljningErbjudandenService & VerkstadReservdelar & TillbehörFinans & FörsäkringKontakta Oss
   Begagnade bilar i lagerAudi Approved :plus
   Boka provkörningVi köper din bilByt in din bilPersonal shopper

   Audi Approved :plus

   Nästan nya Audibilar i drömskick. Noggrant kontrollerade, minst 12 månaders garanti och klara för leverans.

   Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad Audi. Det är bilar i drömskick som är högst 60 månader gamla och har gått max 10 000 mil samt genomgått en omfattande och noggrann 110-punktskontroll. Som Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuder vi dig dessutom en rad andra tjänster som uppfyller mycket höga krav på ett tryggt bilägande.


   Audi Approved :plus garanti

   En garanti för en nästan ny Audi. Garantin har många fördelar som ger dig en bra start på ett problemfritt bilägande. Garantin gäller från och med det datum som finns angivet på garantibeviset. Garantin ger ersättning vid plötsliga och oförutsedda fel på elektriska och mekaniska komponenter så som t.ex. motor, koppling, växellåda samt fabriksinstallerat multimediasystem.


   Audi Approved :plus 110-punkterskontroll

   Samtliga bilar i programmet har genomgått en noggrann och omfattande 110-punktskontroll där bilens samtliga funktioner testas. Om något behövs bytas används uteslutande Audi Originaldelar. Efter kontrollen undertecknas ett protokoll av verkstadsförmannen och läggs i bilen.


   Audi Approved :plus finansierings- och leasinglösningar

   Via Audi Finans kan din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuda dig attraktiva och individuellt anpassade finansieringstjänster med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Du kan också välja något av våra förmånliga leasingalternativ.


   Audi Approved :plus inbyte

   Vi tar gärna din bil i inbyte när du bestämt dig för en Audi Approved :plus-bil.


   Audi Approved :plus ersättningsbil

   Om du behöver besöka oss på verkstaden med din bil så kan din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuda dig en ersättningsbil till rimlig kostnad.


   Audi Approved:plus 10 dagars bytesrätt

   Om du inom tio dagar kommer på att en annan Audi Approved :plus-bil skulle passa dig bättre har du rätt att byta. Din Audi Approved :plus-återförsäljare kan berätta mer om villkoren.